قرآن كريم » فارسى » کتابها » روش امام شافعی در اثبات عقیده

  • روش امام شافعی در اثبات عقیده

    روش امام شافعی در اثبات عقیده

    نویسنده : محمد بن عبد الوهاب العقيل - محمد بن عبدالوهاب العقیل

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/258449

    تحميل :روش امام شافعی در اثبات عقیدهروش امام شافعی در اثبات عقیده

كتب عشوائيه

  • خوشبختی از خیال تا حقیقتخوانندة گرامی، اینک در راهی از راههای خیر، و دری از درهای محبت، و راهی از راههای خوشبختی، همدیگر را دیدار می‌کنیم. از خداوند خواستاريم که روز قیامت این عمل را در ترازوی اعمالمان قرار دهد! راستی ای برادر عزیز، آیا خوشبختی یک خیال است یا یک واقعیت؟

    نویسنده : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255786

    تحميل :خوشبختی از خیال تا حقیقتخوشبختی از خیال تا حقیقت

  • حدیث ثقلیناين رساله مختصر و مفيدي است که شيخ عبدالعزيز دهلوي فرزند شاه ولي‌الله دهلوي آن را در شرح و توضيح حديث ثقلين به زبان فارسي به رشته تحرير درآورده است و آن را سعادت‌الدارين في شرح‌الحديث الثقلين ناميده است

    نویسنده : محمود شکری آلوسی - عبدالعزیز بن ولی الله دهلوی

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263397

    تحميل :حدیث ثقلینحدیث ثقلین

  • علماء و حکاماین کتاب گوشه هايي از تاريخ سر افراز امت اسلام است … تصويري از برخورد علما با حكام وقت..... دو قشري كه اصلاح و فساد امت به اصلاح و فساد آنان بستگي دارد.

    نویسنده : وحيد عبد السلام بالي

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/332053

    تحميل :علماء و حکامعلماء و حکام

  • حجة الله البالغهشاه ولی الله رحمه الله اثر گران سنگ علمی ـ اجتماعی خود حجت الله البالغه را به عربی نوشت است. در این کتاب صدای احیاگری و بازگشت به خلوص اولیه ی فرهنگ و علوم اسلامی، با تاکید بر قرآن و حدیث ، و نیز چاره اندیشی های اجتماعی برای حل معضلات مسلمانان در داده است... در مقدمه این کتاب می خوانیم...: بطور یقین ستون علم یقینی و رأس آن‌ها، مبنای فنون دینی و اساسی آن‌ها، علم حدیث است که در آن قول، فعل و تقریر افضل المرسلین ذکر می‌گردند، پس این‌ها چراغ‌های تاریکی و نشانه‌های راهنمایی مانند، ماه درخشنده شب چهارده هستند، هرکسی به آن‌ها گردن نهد و حفظ نماید، به رشد و هدایت رسیده به خیر کثیر نایل می‌گردد، و هرکسی روگردانی و اعراض نماید گمراه شده، در ورطه هلاکت می‌افتد و به جز ناامیدی و خسران چیزی گیرش نمی‌آید، زیرا آن حضرت صلى الله عليه وآله وسلم مردم را به امر، نهی، انذار، تبشیر، پند و امثالی بیدار نموده است که آن‌ها مانند قرآن و یا بیش از آن هستند، و این علم طبقاتی، و اهل آن بین هم درجاتی دارند، و برای آن پوسته‌ای که در داخلش مغز، و صدفی است که اندرون آن مروارید، وجود دارد.

    نویسنده : شاه ولی الله دهلوی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/321761

    تحميل :حجة الله البالغهحجة الله البالغه

  • خشوع در نمازنماز رابطة خداوند با بندگان، نردبان ترقي و پيشرفت و رابطة آسمان با زمين است و در هيچ حالتي نبايد ترک شود. نماز، برخلافِ روزه و عباداتِ ديگر، هيچ‌گاه از انسان ساقط نمي‌شود

    نویسنده : محمد صالح المنجد

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/253205

    تحميل :خشوع در نمازخشوع در نماز