قرآن كريم » فارسى » کتابها » باقیات الصالحات

  • باقیات الصالحات

    اين كتاب نوشته مهتدي نواب محسن الملک سيد محمد مهدي علي خان مي باشد كه از مذهب باطل رافضه به مذهب حقه اهل سنت هدايت شده است و در آن بسياري از نكات اختلافي بين رافضه واهل سنت را بيان نموده است.

    نویسنده : سید محمد مهدی علی خان

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255766

    تحميل :باقیات الصالحاتباقیات الصالحات

كتب عشوائيه

  • تاريخ طبرى [ تاريخ الأمم والملوک ]تاريخ طبرى يا تاريخ الرسل والملوک يكى از كتب معتبر تاريخ مى‌باشد گرچه در تاریخ طبری روایات ضعیف و داستانهای ساختگی هم یافت می‌شود اما با این وجود در بین کتب تاریخ این کتاب معتبرترین آنهاست. ببينيم امام الطبرى چه مى‌گويد: امام ابوجعفر محمد بن جرير الطبري مى‌گويد: در اين كتاب خبر ملوك و پيامبران و خليفگان را كه شاكر خدا بودند و نعمت بيشتر يافتند، و آنها كه نعمتشان به آخرت افتاد، و آنها كه كفران كردند و در ايام حيات متنعم بودند، بياورم، از آغاز خلقت، و چيزى از حوادث ايامشان را ياد كنم كه عمر از استقصاى آن كوتهى كند و كتابها دراز شود، و مدتشان و آغاز و انجام كارشان بگويم، و روشن كنم كه آيا پيش از ايشان كسى بوده؟ و چه بوده؟ و پس از آنها چه شده، و معلوم كنم كه جز خداى واحد قهار دارنده آسمانها و زمين و مخلوق آن، كس قديم نباشد، و اين به اختصار باشد، نه مفصل، كه هدف كتاب ما استدلال در اين باب نيست، بلكه تاريخ ملوك گذشته است، و شمعه‌اى از اخبارشان، و زمان رسولان و پيامبران و مقدار عمرشان، و مدت خليفگان سلف و چيزى از سرگذشتشان و قلمرو حكومتشان و حوادث عصرشان، و به دنبال آن ذكر ياران پيامبر محمد صلى الله عليه وسلم و نامها و كنيه‌ها و نسبهايشان و مدت عمرشان، و وقت وفات هر كدامشان را با موضع وفات بياورم، سپس از تابعان و اخلاقشان سخن آورم، و معلوم كنم كه روايت كدامشان را پسنديده‌ام و نقل كرده‌ام و آنها كه روايتشان را نپسنديده‌ام و نياورده‌ام. بيننده كتاب ما بداند كه بناى من در آنچه آورده‌ام و گفته‌ام بر راويان بوده است نه حجت عقول و استنباط نفوس، به جز اندكى كه علم اخبار گذشتگان به خبر و نقل به متأخران تواند رسيد، نه استدلال و نظر، و خبرهاى گذشتگان كه در كتاب ما هست و خواننده عجب داند يا شنونده نپذيرد و صحيح نداند، از من نيست، بلكه از ناقلان گرفته‌ام و همچنان ياد كرده‌ام.

    نویسنده : محمد بن جرير الطبري

    مترجم : ابو القاسم پاینده

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/178539

    تحميل :تاريخ طبرى [ تاريخ الأمم والملوک ]تاريخ طبرى [ تاريخ الأمم والملوک ]

  • مشعل ‌های هدایت برای راهروان راه دعوتکتابی را که پیش رو دارید تشریح تعدادی از احادیث رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم را دربر دارد که سعی شده با روح و جوهر اسلام پیوند داشته باشد، و از تأکید بر جوانب و نکات تربیتی که نیاز حتمی امت اسلام است، فروگذار نشده است، و در این میان توکل و اعتماد ما فقط بر خداوند منان می‌باشد

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316450

    تحميل :مشعل ‌های هدایت برای راهروان راه دعوتمشعل ‌های هدایت برای راهروان راه دعوت

  • کاوشی پیرامون بهشت و دوزخاينک بخش سوم از سلسله‌ مباحث روز قيامت ارائه‌ داده‌ می‌شود که‌ عبارت است از بحث و بررسی بهشت و دوزخ

    نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257608

    تحميل :کاوشی پیرامون بهشت و دوزخکاوشی پیرامون بهشت و دوزخ

  • بدعت بودن صلاة الرغائبدر این مقاله از نماز رغائب یکی دیگر از بدعتهایی که در ماه رجب انجام میشود نام برده شده و نویسنده به شرح اوصاف این نماز پرداخته است. سپس حکم این نماز را به صورت مناقشه علمی که میان عز بن عبدالسلام و ابن صلاح صورت گرفته بیان کرده است.

    نویسنده : عبدالله بن عبدالعزیز التویجری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/315182

    تحميل :بدعت بودن صلاة الرغائببدعت بودن صلاة الرغائب

  • کلید حدیث ‌شناسیيکي از مهمترين علوم ديني و با ارزشترين معارف اسلامي، علم الحديث درايتي: حديث‌شناسي-است، که با استفاده از قواعد آن مي‌توان همه روايتهاي صحيح را از روايتهاي ناصحيح جدا نمود، و در عين اينکه اقوال و افعال و تأييدات پيامبرصلى الله عليه وآله وسلم در شکل ناب و اصيل خويش تجلّي مي‌يابند

    نویسنده : عبدالله احمدیان

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/310184

    تحميل :کلید حدیث ‌شناسیکلید حدیث ‌شناسی