قرآن كريم » فارسى » سوره فلق

اختر القاريء


فارسى

سوره فلق - تعداد آیات 5
قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ( 1 ) فلق - الآية 1
بگو: پناه می‌برم به پروردگار سپیده صبح،
مِن شَرِّ مَا خَلَقَ ( 2 ) فلق - الآية 2
از شرّ تمام آنچه آفریده است؛
وَمِن شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ( 3 ) فلق - الآية 3
و از شرّ هر موجود شرور هنگامی که شبانه وارد می‌شود؛
وَمِن شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ ( 4 ) فلق - الآية 4
و از شرّ آنها که با افسون در گره‌ها می‌دمند (و هر تصمیمی را سست می‌کنند)؛
وَمِن شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ( 5 ) فلق - الآية 5
و از شرّ هر حسودی هنگامی که حسد می‌ورزد!

كتب عشوائيه

  • گزيده‌ای از اعتقادات ائمه سلفکسی که آثار بجا مانده‌ی سلف صالح در زمینه اصول دین را دنبال کرده باشد. می‌بیند که در بیشتر مسائل با هم متفق القول هستند، و متوجه می‌شود که آنان به مسائل اعتقادی بسیار اهمیت می‌دادند خصوصاً در زمینه تعلیم و تربیت، برعکس امروز که می‌بینیم در میان برخی فرق و گروههای اسلامی، مسائل اعتقادی باعث اختلاف و کشمکشهای زیادی شده است. و من مقدمه‌ای بر اين كتاب نوشتم در رابطه با اهمیت توحید و یگانگی خداوند در زمینه ربوبیّت، الوهیّت، اسماء و صفات خداوند؛ و نیز تطابق آن با قرآن و سنت پیامبر صلى الله عليه وسلم، که این دو منبع چگونگى آنرا به طور کامل و تمام بیان نموده، و همچنین بیان نموده‌ام که چگونه دانشمندان اسلامی عقیده اسلامی را پاس داشته‌اند و تاثیر آن در جوامع خود تا به امروز در نسلهای بعد از خود بر همین راه و روش استمرار یافت.

    نویسنده : عبدالله الترکی

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض - سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/172213

    تحميل :گزيده‌ای از اعتقادات ائمه سلفگزيده‌ای از اعتقادات ائمه سلف

  • پنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقتشیعه‌ها قانونی دارند بنام ازدواج موقت، در میان ملل عالم تنها آنها‌ها هستند که تحت نام دین، ازدواجی شبیه به زنا را حلال می‌دانند و نه فقط حلال، بلکه که کاری ثواب می‌دانند! تو گویی سازندگان این مذهب قصد مسخره کردن اسلام را داشته‌اند و والله می‌خواستند که اسلام را مسخره کنند اگر نه، پس چرا از خر روایت می‌کنند که فلان خر از پدرش و او از جدش روایت کرده که... خوب، اینها نشانه سیاهی دل و حقد بی‌پایان است. به هر حال، شیعه‌های ساده لوح و بیخبر گمان می‌کنند قانون ازدواج موقت هم در قرآن است هم در کتاب سنی‌ها!!.

    نویسنده : محمد باقر سجودی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/340418

    تحميل :پنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقتپنجاه و هشت اعتراض به قانون ازدواج موقت

  • سرخاب و سفید آباین کتاب توسط یک شیعی سابق نوشته شده است که در مذهب شیعه پاسخ دهها سوال خود را نیافته است و در نهایت موحد شده اند و مذهب خرافاتی و ضدعقل را رها کرده اند.

    نویسنده : علی حسین امیری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/371695

    تحميل :سرخاب و سفید آبسرخاب و سفید آب

  • گزیده ای از خطبه های نماز جمعهاین کتاب گزیده ای از خطبه های نماز جمعه حرمین شریفین می باشد که توسط خطبای معروف بیت الله الحرام در مکه مکرمه و مسجد نبوی در مدینه منوره ایراد شده است

    نویسنده : جماعة من العلماء

    مترجم : عبد الله حيدري

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/266006

    تحميل :گزیده ای از خطبه های نماز جمعهگزیده ای از خطبه های نماز جمعه

  • جن در قرآن و سنتاز چيز هاي غيبي که ايمان داشتن به آن واجب است ايمان داشتن به وجود جن مي باشد، ادله بسياري در قرآن کريم و سنت مطهره درباره وجود آنها ذکر شده است.

    نویسنده : حسین تاجی گله داری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263753

    تحميل :جن در قرآن و سنتجن در قرآن و سنت