قرآن كريم » فارسى » کتابها » بدعت بودن صلاة الرغائب

  • بدعت بودن صلاة الرغائب

    در این مقاله از نماز رغائب یکی دیگر از بدعتهایی که در ماه رجب انجام میشود نام برده شده و نویسنده به شرح اوصاف این نماز پرداخته است. سپس حکم این نماز را به صورت مناقشه علمی که میان عز بن عبدالسلام و ابن صلاح صورت گرفته بیان کرده است.

    نویسنده : عبدالله بن عبدالعزیز التویجری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/315182

    تحميل :بدعت بودن صلاة الرغائببدعت بودن صلاة الرغائب

كتب عشوائيه

  • شيعه اثنا عشري؛ از همه جا از همه چيزبرای آن ها بازگو كنم و در این میان دی دم بهتر این است كه این مطالبی كه ما اصلا نمی‬دانیم را از كتاب های مختلف گلچین كنم و در یك كتاب واحد بیاورم تا كسانی هم كه واقعا دوست دارند از جهالت و گمراهی بیرون بیایند و از طرفی وقت لازم برای مطالعه ی منابع مختلف را ندادرند، حداقل با خواندن این یك كتاب تا حدودی حساب كار دستشان بیاید.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/380494

    تحميل :شيعه اثنا عشري؛ از همه جا از همه چيزشيعه اثنا عشري؛ از همه جا از همه چيز

  • سخني با جوانان (مباحثی پیرامون کنترل غرایز جنسی)پیرامون چگونگی کنترل شهوت و رویارویی با دغدغه‌های جنسی جوانان.

    نویسنده : محمد بن عبد الله الدويش

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/364885

    تحميل :سخني با جوانان (مباحثی پیرامون کنترل غرایز جنسی)سخني با جوانان (مباحثی پیرامون کنترل غرایز جنسی)

  • پیامبران و رسالت الهیاز آنجا كه دو موضوع «پيامبران و رسالت الهي» ارتباط بسيار تنگاتنگي با هم دارند، تصميم به تأليف اين دو اصل را در يك جلد نمودم ، و به علّت همين ارتباط و تداخل، بخش اوّل كه در مورد «پيامبران» مي‏باشد طولاني است، و بخش دوّم را نیز كه مربوط به «رسالت‏هاي آسماني» است در برگرفته، زيرا بحث «پيامبران» بسياري از مباحث «رسالت»را هم در ضمن خود دارد.

    نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257602

    تحميل :پیامبران و رسالت الهیپیامبران و رسالت الهی

  • چگونگی حج و عمره و زیارت همراه با دعامكّهء مكرمه بهترين زمين و محبوبترين جا نزد خداست، در آن مسجد الحرام و كعبه مشرفه وجود دارد كه خدا آنرا قبله مسلمانان قرار داده است ، و تمامى مردم در هر شبانه روز پنج بار براى اطاعت از الله متعال و اجابت نداى حق بسوى آن رو مى كنند

    نویسنده : المكتب العلمي بوزارة الشؤون الإسلامية والأوقاف والدعوة والإرشاد

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : وزارة الشؤون الإسلامية والأوقاف والدعوة والإرشاد

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/671

    تحميل :چگونگی حج و عمره و زیارت همراه با دعاچگونگی حج و عمره و زیارت همراه با دعا

  • رهنمود سنت در رد اهل بدعت [ مختصر منهاج السنة ]اين ترجمه، برگردان كتاب ((المنتقى)) به فارسي مي باشد. و ((المنتقي)) گزيده و فشرده ي كتاب ((منهاج السنه)) و يا منهاج الاعتدال است كه مصنف اصلي آن عالم مجاهدي بوده بنام شيخ الاسلام تقي الدين احمد بن تيميه دمشقي؛ و او آيتي بوده از آيات الهي، و صدها تاليفات مفيده ي ديني دارد، و عمري با بي ديني و خرافات مبارزه كرده و مدتها در زندان بوده تا اينكه در سال 728 قمري داعي حق را لبيك گفته و به رحمت الهي پيوسته و از شر دشمنان آسوده شده است.

    نویسنده : شمس الدين الذهبي - أحمد بن عبدالحليم بن تيميه - معروف به شیخ الاسلام ابن تیمیه

    مترجم : آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263789

    تحميل :رهنمود سنت در رد اهل بدعت [ مختصر منهاج السنة ]رهنمود سنت در رد اهل بدعت [ مختصر منهاج السنة ]

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share