- جن و شیاطین از منظر قرآن و سنتزندگی انسان جز مبارزه با شیطان چیز دیگری نیست، زیرا شیطان مدام میخواهد انسان را هلاک و نابود گرداند و انسان که نور و روشنایی خدا را به همراه دارد میخواهد بر راه مستقیم الهی باقی بماند و دیگران را بدان رهنمود سازد
نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257600
تحميل :

- تفسیر بزرگترین سوره قرآن - سوره حمدخداوند جل جلاله آخرین کتابش را با بزرگترین سوره اش آغاز کرد، آری آن را با سوره فاتحه آغاز نمود، سوره ای که با وجود حجم کوچکش دارای پر محتواترین متن و گیراترین سخن است
نویسنده : محمد جميل زينو
مترجم : علی صارمی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/253173
تحميل :

- شمشیر بران بر گردن ساحران اشراراین کتاب در مورد احکام سحر وساحران و طریقه باطل کردن آن می باشد.
نویسنده : وحيد عبد السلام بالي
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/371691
تحميل :

- اربعون نوویكتاب حاضر (اربعون نووی) نام دارد كه شامل چهل و دو حديث مىباشد و مؤلف آن امام محىالدين ابو زكريا يحيي بن شرف نووى است. هر حديثي از اين احاديث، قاعده بزرگي از قواعد اسلام به شمار مىرود و علما گفته اند كه مدار كلي اسلام، يا نصف، يا يك سوم اسلام بر اين احاديث استوار است، ناگفته نماند كه امام نووى رحمت الله عليه بر خود لازم دانست كه بيشتر احاديث اين كتاب را از معتبرترين و صحيح ترين آن ها بر گزيند، و همچنين يادآور شويم كه اسناد احاديث، حذف شده تا حفظ كردنِ آن ها آسان شود و فايده آن به همگان برسد ؛ بنابر اين هركس پيروزي و كاميابي آخرت را مىخواهد بايستى احاديثي كه در برگيرنده امور مهم دين و طاعات است را بداند و به آن عمل كند. اميد است خداوند ترجمه اين كتاب را فقط براي رضا و خشنودي خود بداند و نيز پسند خاطر خوانندگان محترم واقع شود تا ما را از دعاي خير بى بهره نسازند. وصلي الله علي محمد وآله وصحبه.
نویسنده : ابو زکریا نووی
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/665
تحميل :

- نقد آراء ابن سینا در الهیاتدر روزگاری که از ابن سینا بعنوان فیلسوفی الهی و حکیمی جاودانه تجلیل میشود و جشن «هزاره» برای او برپا میدارند و سمینارها در بزرگداشت وی ترتیب میدهند، انتشار کتابی با عنوان : نقد آراء ابن سینا در الهیّات شاید مایة شگفتی شود و این پرسش را پیش از خواندن کتاب، برانگیزد که علّت نگارش این کتاب چیست؟
نویسنده : مصطفی حسینی طباطبایی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/267518
تحميل :
