- وجوب گذاشتن ریشبدون ترديد تراشيدن ريش امري ناروا و گناهي شنيع ميباشد؛ چنانکه در احاديث صحيح و کتابهاي مذاهب چهارگانه بدان تصريح شده است در اين كتاب دلايل وجوب گذاشتن ریش را می خوانید
نویسنده : محمد زکریا کاندهلوی
مترجم : عبداللطیف ناروئی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/276736
تحميل :

- وسیله گيری و توسل [ انواع توسل و احکام آن ]-
نویسنده : محمد ناصر الدین آلبانی
مراجعه : نجيب الله بخاري - محمد يوسف أبو عمر
مترجم : أبو إدريس فضل الرحيم
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/2263
تحميل :![وسیله گيری و توسل [ انواع توسل و احکام آن ] وسیله گيری و توسل [ انواع توسل و احکام آن ]](style/default/icons/typefile/pdf.gif)
![وسیله گيری و توسل [ انواع توسل و احکام آن ] وسیله گيری و توسل [ انواع توسل و احکام آن ]](style/default/icons/typefile/doc.gif)
- فاطمه زهرا رضی الله عنها، وفات یا شهادت؟این کتاب در مورد وفات فاطمه زهرا به بحث و بررسی می پردازد.
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/380477
تحميل :

- تجلی اخلاق اسلامی در سورهی حجراتنویسنده سعی دارد در صفحات این کتاب به صورتی بسیار گذرا به شمهای از جوانب اخلاقی سوره حجرات اشاره کند..از بين سورههاي بزرگ قرآن كريم كه حقايق عقيده، برنامهي شريعت، راه و رسم انسانيت، مرام ادب و الفبای اخلاق را در لابلاي خود دارد سورة «حجرات» ميباشد. الله تبارك و تعالي در اين سورة مباركه در کمال صراحت و وضوح به مسلمانان ارشاد ميفرمايد: شيوة زندگي شما با سایر انسانها فرق دارد، يعني مسلمانان باید در جامعهي بشری اسوه و نمونه اخلاق باشند، و جامعهي اسلامی نمادی از عدالت اجتماعي، نهایت احترام و ادب با پروردگار عالم، نهایت احترام و تبجیل در مقابل پیک و فرستاده و رسول برگزيده او و نهایت احترام و ادب در مقابل سایر انسانها، باید باشد. هر شخصي كه به الله و رسولش ايمان مي آورد بايد به تمامی معانی اخلاقی و آداب اسلامي آراسته گردد، چنانكه قرآن كريم بدان امر نموده است.
نویسنده : محمد عبداللطیف انصاری
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/332852
تحميل :

- ارمغان آسمان : در بیان عوامل و علل ارتقاء و انحطاط مسلمانانعلت این عقبماندگی و انحطاط چیست؟ آنهائیکه مقتضیات زمان و محیط و پارهای از خصائل را در ارتقاء و انحطاط مسلمین دخیل و عامل میدانند اگر اشتباه نکرده باشند خیلی هم ادعایشان درست نیست زیرا با اینکه در اثر توسعة دامنة اسلام و بسط و گسترش آن در شرق و غرب عالم و دخول افواج بیحد و حصری از ملل گوناگون جهان بدین خدا و اختلاط آنها با یکدیگر که تفرق و تحزب آنان به جهاتی تا حدی طبیعی به نظر میرسد
نویسنده : حیدر علی قلمداران
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/267514
تحميل :
