- حکمت در دعوت و تبلیغيكي از عوامل ضعف و ركود حركت دعوت و اصلاح، عدم آشنائي برخي از مربيان و دعوتگران و مبلغان از رهنمودها و نحوهء عمل پيامبر اسلام و شيوههاي حكيمانه و ابرازي است كه ايشان در راه دعوت و اصلاح بكار میگرفتند، اين كتاب بيانگر اين مفهوم و حكمت در دعوت و اصلاح میباشد.
نویسنده : صالح بن عبد الله بن حميد
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/138800
تحميل :

- برادری در اسلامدر مورد برادری و اخوت در اسلام و اهمیت آن می باشد.
نویسنده : عبد الله ناصح علوان
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/380469
تحميل :

- گفتگویی آرام با دکتر محمد حسینی قزوینی شیعه اثنا عشریکتابی که پیش رو دارید گفتگویی است که اینجانب با یکی از علمای شیعه امامی انجام دادهام که در میان شیعیان ایران از جایگاه علمی بالایی برخوردار است و اینجانب با او رفاقت و دوستی دارم و او هر وقت که به مکه مشرف می شود به دیدارم میآید، و اگر این مطالب مربوط به مسئلهای عقیدتی نمیبود که دانستن آن برای هر مسلمانی – چه شیعه و چه سنی – مهم است من آن را چاپ و نشر نمیکردم.
نویسنده : احمد غامدی
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/286745
تحميل :

- نقد و بررسی اصول و پایه های مذهب شیعه دوازده امامینقد و بررسی اصول و پایه های مذهب شیعه دوازده امامی
نویسنده : ناصر القفاری
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/258085
تحميل :

- نامه اى برادرانهبـرادر محترم اين نامهء متواضع كه شامل است از پنجاه فائده، و آنهم عبارتند از وصيتنامه ها و راهنمائى هاى جمع شده از دين مبين إسـلام، به تو هديه ميكنم، و دست به كار شدم كه اين نامه حد الإمكان و بقدر مستطاع اقتباس و تصديق و استشهاد شـده باشد از آنچـه صحيح و ثابت است از رسـول الله و أقـوال سلف و نياكان و پيشينيان أمت محمدى.
نویسنده : خالد المهيدب
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : دار القاسم
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/673
تحميل :
