قرآن كريم » فارسى » کتابها » دعاهایی از قرآن

  • دعاهایی از قرآن

    كتاب دعاهايى از قرآن نوشته آيت الله العظمى علامه سيد ابوالفضل ابن الرضا برقعي قمي يكي از روحانيون معروف شيعه مى باشد كه بعد از تحقيق و مطالعه به مذهب حقه اهل سنت گروید.

    نویسنده : آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255810

    تحميل :دعاهایی از قرآندعاهایی از قرآن

كتب عشوائيه

  • دو تصویر متضادكتابي كه پيش روي خوانندگان قرار دارد مجادله اي كلامي و عقيدتي يا مناظره ديني نيست كه يك مذهب ديني را اثبات نمايد يا از يك مكتب فكري مشخصي طرفداري كند و يا باورها و عقايد گروه و فرقه اي را ترديد نموده و آن را باطل قراردهد و كسي كه اين كتاب را از خلال اين ديدگاه مي خواند چيزي بدست نخواهد آورد

    نویسنده : أبو الحسن الندوي

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/263374

    تحميل :دو تصویر متضاددو تصویر متضاد

  • کلیدهای سعادتبدون شک از پر منفعت‌ترین ابواب علم و سودمندترین آن از نظر خیر و برکت برای مسلمانان، شناخت و تشخیص کلیدها و اسباب سعادت و خیر است از کلیدها و اسباب شر، و شناخت آنچه با آن نفع حاصل می‌شود از آنچه که با آن ضرر به وجود می‌آید.

    نویسنده : عبد الرزاق بن عبد المحسن العباد البدر

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/255851

    تحميل :کلیدهای سعادتکلیدهای سعادت

  • امام شافعی و شاگردان مکتب بغداد و مصر (مذهب قدیم و جدید)این کتاب در زمینه یکی از ائمه اربعه اهل سنت و فضایل ایشان و شاگردان و مذهب قدیم و جدید ایشان صحبت می کند.

    نویسنده : علی آقا صالحی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/371687

    تحميل :امام شافعی و شاگردان مکتب بغداد و مصر (مذهب قدیم و جدید)امام شافعی و شاگردان مکتب بغداد و مصر (مذهب قدیم و جدید)

  • نشانه‌های قیامت در پرتو روایات صحیحروز قیامت مرحله مهم و با اهمیتی در زندگی انسان است، و نمایان‌گر آنچه که برای انسان اتفاق می‌افتد, می‌باشد، از هنگام مرگ تا اینکه در بهشت یا در دوزخ مستقر شود..قیامت حق است, و در آمدنش هیچ شکی نیست، اما کی خواهد آمد، سوالی است که سید المرسلین در جوابش فرمود: «سؤال شده از سؤال کننده داناتر نیست (یعنی در این مورد، من از تو عالم‌تر نیستم)». و علم آن تنها خاص خداوند یگانه است. اما رسول گرامی در احادیث و سخنان پاکش ما را از نشانه‌های قیامت آگاه نموده است، لذا در این کتاب سعی شده؛ آن روایات و احادیث را انتخاب نموده و برای شما خوانندگان محترم ذکر نماییم، باشد که مایه عبرت، و تذکری برای همگان باشد.

    نویسنده : حسین تاجی گله داری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/337976

    تحميل :نشانه‌های قیامت در پرتو روایات صحیحنشانه‌های قیامت در پرتو روایات صحیح

  • گزيده‌ای از اعتقادات ائمه سلفکسی که آثار بجا مانده‌ی سلف صالح در زمینه اصول دین را دنبال کرده باشد. می‌بیند که در بیشتر مسائل با هم متفق القول هستند، و متوجه می‌شود که آنان به مسائل اعتقادی بسیار اهمیت می‌دادند خصوصاً در زمینه تعلیم و تربیت، برعکس امروز که می‌بینیم در میان برخی فرق و گروههای اسلامی، مسائل اعتقادی باعث اختلاف و کشمکشهای زیادی شده است. و من مقدمه‌ای بر اين كتاب نوشتم در رابطه با اهمیت توحید و یگانگی خداوند در زمینه ربوبیّت، الوهیّت، اسماء و صفات خداوند؛ و نیز تطابق آن با قرآن و سنت پیامبر صلى الله عليه وسلم، که این دو منبع چگونگى آنرا به طور کامل و تمام بیان نموده، و همچنین بیان نموده‌ام که چگونه دانشمندان اسلامی عقیده اسلامی را پاس داشته‌اند و تاثیر آن در جوامع خود تا به امروز در نسلهای بعد از خود بر همین راه و روش استمرار یافت.

    نویسنده : عبدالله الترکی

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض - سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/172213

    تحميل :گزيده‌ای از اعتقادات ائمه سلفگزيده‌ای از اعتقادات ائمه سلف

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share