- عجيب ترين دروغ تاريخعجيب ترين دروغ تاريخ : شخصیت مهدی همان آرزوی امروز شیعیان و کسانی که خیلی مشتاق دیدار او هستند، است. همان کسانی که اسم او را بدون گفتن (عج) نمیآورند. این شخصیتی است که در مورد او بسیار سخن گفته شده است. در این رساله به جوانب آن پرداخته شده و حقیقت آن روشن شده است و در مورد تفاوت میان مهدی اهل سنت و مهدی شیعه هم بحث شده است.
نویسنده : عثمان بن محمد الخميس
مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى
ناشر : المكتب التعاوني للدعوة وتوعية الجاليات بحي الربوة بمدينة الرياض
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/190985
تحميل :

- روش عملی تزکیه در پرتو قرآن و سنتاستاد عمر اشقر» در اين رساله کوچک و پرمحتوا، با ارائه روشي در سايه قرآن و سنّت راهکار و روش تزکيه نفس را اين چنين بيان کرده است: حلاوت ايماني - قطعنمودن ريشههاي فساد- تجديد ايمان، - داشتن علم - شناخت و معرفت عمتهاي الهي - ذکر موت، قبر، حشر، جهنّم و بهشت.
نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257618
تحميل :

- پاسخ به شبهات معترضین بر تحریم آهنگدر این کتاب به طور تفصیل پاسخ کسانی که بر تحریم موسیقی اعتراض دارند داده می شوند.
نویسنده : صلاح الدین جوهری
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/354312
تحميل :

- احکام زکاتاین کتاب در زمینه آموزش احکام زکات می باشد.
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/371680
تحميل :
- پیامبران و رسالت الهیاز آنجا كه دو موضوع «پيامبران و رسالت الهي» ارتباط بسيار تنگاتنگي با هم دارند، تصميم به تأليف اين دو اصل را در يك جلد نمودم ، و به علّت همين ارتباط و تداخل، بخش اوّل كه در مورد «پيامبران» ميباشد طولاني است، و بخش دوّم را نیز كه مربوط به «رسالتهاي آسماني» است در برگرفته، زيرا بحث «پيامبران» بسياري از مباحث «رسالت»را هم در ضمن خود دارد.
نویسنده : عمر بن سليمان الأشقر
ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com
المصدر : http://www.islamhouse.com/p/257602
تحميل :
