قرآن كريم » فارسى » کتابها » نگاهی به‌ اعتبار و جایگاه سنت

  • نگاهی به‌ اعتبار و جایگاه سنت

    چیزی که در حجیت و حمایت سنت قابل اعتماد است عدالت و ثقه راویان است و این روند باید تا پایان سند ادامه داشته باشد خواه از راه حفظ صورت گیرد یا کتابت یا اصلاً توسط فهمی حاصل شود که بدون گنگی و ابهام، معانی را در قالب الفاظ قالب ریزی کند

    نویسنده : عبدالغنی عبدالخالق

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/258081

    تحميل :نگاهی به‌ اعتبار و جایگاه سنتنگاهی به‌ اعتبار و جایگاه سنت

كتب عشوائيه

  • یاران جوان پیامبر صلی الله علیه وآله وسلمكتاب حاضر سيره ستارگان درخشان و تربيت شدگان مكتب رسول الله صلی الله علیه وآله وسلم علي بن ابي طالب، اسامه بن زيد، زيد بن ثابت، سعيد بن زيد از مجموعه شانزده شماره‌اي «شباب حول الرسول» (جواناني پيرامون پيامبر صلی الله علیه وآله وسلم مي باشد.

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/316344

    تحميل :یاران جوان پیامبر صلی الله علیه وآله وسلمیاران جوان پیامبر صلی الله علیه وآله وسلم

  • سرخاب و سفید آباین کتاب توسط یک شیعی سابق نوشته شده است که در مذهب شیعه پاسخ دهها سوال خود را نیافته است و در نهایت موحد شده اند و مذهب خرافاتی و ضدعقل را رها کرده اند.

    نویسنده : علی حسین امیری

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/371695

    تحميل :سرخاب و سفید آبسرخاب و سفید آب

  • عقيدهء أهل سنت وجماعتسپاس خدايي را كه در هر دوره و زماني پس از پيامــبران، عده اي از اهل علم را برمىگزيند تا كساني را كه گمراه شده اند به سوى هدايت خداوندى دعوت كنند. آن ها بر اذيت و آزار مردم صبر و شكيبايي مىكنند، با كتاب خـدا ـ‌ قرآن ‌ـ مردگان را زنده مىكنند، و با نور الهى، نابينايان را روشنايى وبصيرت مىبخشند. چه انسان هايي كه به دست شيطان كشته شدند و اينان زنده شان كرده اند و چه بسيار گمراهان و گم شدگاني كه راه هدايت را از آنان آموخته اند. چه آثار خوبي از آن ها كه بر روح و جان مردم اثر گذاشت و چه تأثير بد مردم بر آن ها . آنان تحريف و تبديل افراط و غلوكنندگان، و تأويل جاهلان و نادانان را از كتاب خدا برطرف مىكنند. واى بر آنان كه پرچم هاى بدعت را برافراشته اند و ريسمان فتنه را بر دوش گرفته اند، آن ها كه در كتاب خدا اختلاف مىاندازند وبا آن مخالف هستند و بر جدايي از قرآن اجماع مىكنند. بر خدا، در خدا، و در كتاب خدا، به دور از آگاهي و معرفت سخن مىگويند، با زبان قرآن و مانند قرآن سخن مىگويند، و نادانان را با مثل ومانندها مىفريبند. پس، ازفتنه ي گمراهان به خدا پناه مىبريم . كتاب حاضر كه به طور خلاصه عقيده ي اهل سنت و جماعت را بيان مىكند به فارسى زبانانِ جهان تقديم مىشود. اميد است كه خوانندگان محترم، كاستي ها و كمبودها را ناديده انگارند و عقيده ي اهل سنت و جماعت را از ضمير پاك خود بياموزند.

    نویسنده : محمد صالح العثیمین

    مترجم : اسحاق بن عبدالله دبيرى العوضى

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/669

    تحميل :عقيدهء أهل سنت وجماعتعقيدهء أهل سنت وجماعت

  • درسی از ولایتاکنون اگر کسي بخواهد خرافات و تيرگي آنرا با هزاران دليل برطرف سازد امکان ندارد، زيرا خلافات و موهوماتي که در اسلام آورده شده موجب دکّانهاي پردرآمد شده و هر دکّاني هزاران متولّي دارد که اسلام را عوض کرده‌اند. بلکه بقول علي رضي الله عنه اسلام را مانند پوستين وارونه پوشانيده‌اند

    نویسنده : آیت الله العظمی سید ابوالفضل ابن الرضا برقعی قمی تهرانی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/287363

    تحميل :درسی از ولایتدرسی از ولایت

  • مصفی و مسوی شرح موطااین کتاب شرح موطای امام مالک ابن انس می باشد.

    نویسنده : شاه ولی الله دهلوی

    ناشر : سایت عقیده http://www.aqeedeh.com

    المصدر : http://www.islamhouse.com/p/320609

    تحميل :مصفی و مسوی شرح موطا

اختر اللغة

اختر سوره

اختر تفسير

المشاركه

Bookmark and Share